Verzenden

Verzending bestelling
Na ontvangst van betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk opgestuurd naar het door u opgegeven adres. Indien op voorraad, zal de bestelling doorgaans binnen drie werkdagen verzonden worden. Noord 33 hanteert de verzendkosten conform de geldende tarieven van PostNL (voorheen TNT Post). Deze tarieven zijn hier te vinden:

Voor brievenbuspost: http://www.postnl.nl/tarieven/brieven/?bnr=dp-cm-nvt011113-plein-cm-brief-hero-tarieven

Voor pakketpost: http://www.postnl.nl/tarieven/pakketten/?bnr=dp-cm-nvt011113-plein-cm-pakket-hero-tarieven

Afhankelijk van het gewicht van de bestelling berekent het systeem van de webwinkel automatisch €6,75 (0 t/m 10 kg) of €12,20 (11 t/m 30 kg) aan verzendkosten binnen Nederland. Als het gewicht en de omvang van de bestelling het toelaat, kan een bestelling als brievenbuspost verzonden worden. In dit geval zijn de verzendkosten lager en betaalt u maximaal € 3,00 aan verzendkosten. Het verschil in verzendkosten wordt zo spoedig mogelijk terug geboekt op het door u opgegeven rekeningnummer. Let hierbij wel op dat brievenbuspost niet over het zogeheten ‘Track & Trace’ beschikt. De bestelling kan dan niet getraceerd worden!

Alle bestellingen worden door Noord 33 zorgvuldig verpakt en in degelijke verpakking verzonden. Desondanks blijft verzenden in alle gevallen voor risico van de consument. Noord 33 is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen of eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen.
U kunt ervoor kiezen om bestellingen aangetekend te laten verzenden of u kunt gebruik maken van de verzekerservice van PostNL. U geeft dit dan aan in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. U betaalt zelf de extra kosten die dit met zich mee brengt. 

De verzendkosten kunnen dus afwijken van de standaard verzendtarieven. Na de automatische orderbevestiging ontvangt u in een aparte e-mail de daadwerkelijke verzendkosten! Indien binnen 14 dagen na bestelling geen betaling is ontvangen, vervalt de bestelling.

Bovenstaande verzendkosten gelden alleen voor Nederland. Neem voor bestellingen uit alle andere landen of eventueel andere vragen even contact op, stuur een e-mail ter informatie naar info@noord33.nl.